KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kącik rodzica

Zapraszamy przyszłych przedszkolaków wraz z Rodzicami na
Dzień Otwarty Przedszkola "Pod Topolą"

3 marca (wtorek)

godz. 9.00 - 11.00

W programie:zabawy integracyjne z dziećmi, zwiedzanie przedszkola, zabawy w kącikach tematycznych, spotkanie organizacyjno - informacyjne, występy dzieci z przedszkola oraz inne atrakcje.Prosimy o zabranie dla dzieci obuwia zmiennego.

 

W bieżącym roku szkolnym nasze przedszkole dyżur wakacyjny pełnić będzie w miesiącu LIPCU 2020r. 
W miesiącu sierpniu placówka będzie nieczynna.
W sierpniu dyżurują:

Przedszkole Samorządowe nr 2
Przedszkole Samorządowe nr 3
Przedszkole Samorządowe nr 6
Przedszkole Samorządowe nr 7
Przedszkole Samorządowe nr 8

Przedszkole Samorządowe nr 1 w Bełchatowie od 1.10.2019r. do 30.06.2020r. realizuje projekt Program Edukacji Ekologicznej pt. "Ziemię kochamy, o jej zasoby dbamy - twórcza edukacja ekologiczna w Przedszkolu Samorządowym nr 1 "Pod Topolą" w Bełchatowie", który jest realizowany w udziałem środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Łodzi 
Dotacja Z WFOŚiGW w Łodzi - 25.000,00
Całkowity koszt projektu - 30.000,00

 PRZEKAŻ 1 %

PODCZAS WYPEŁNIANIA FORMULARZA PIT WPISZ:

KRS 0000270261

cel szczegółowy: PS1 "Pod Topolą" Bełchatów 3830

 

UBEZPIECZENIE

W tym roku szkolnym naszych wychowanków ubezpiecza Firma INTERRISK, która świadczy ochronę ubezpieczeniową w ciągu całego roku szkolnego, jak również wakacji - 24 godziny na dobę- zarówno w przedszkolu jak i poza nim.

POLISA EDU-A/P 064225

Jak likwidować szkodę? Szkodę likwidujemy po zakończeniu leczenia - będąc w posiadaniu dokumentacji medycznej. Znając numer polisy możemy likwidować szkodę:

1. bezpośrednio na stronie internetowej https://www.interrisk.pl/interrisk/zglos-szkode/

2. dzwoniąc do konsultanta firmy +48(22)2122012